Corona-retningslinjer

Hos BUILD på Aalborg Universitet følger vi myndighedernes retningslinjer til punkt og prikke, så du kan være tryg og sikker, når du går på kursus eller konference hos os.

GÆLDENDE RETNINGSLINJER

Coronapas

Der er truffet politisk beslutning om, at der fra fredag den 12. november 2021 atter indføres coronapas for at begrænse smittespredningen. Dette gælder også på Aalborg Universitet

Du skal derfor medbringe gyldigt coronapas, når du skal på kursus eller konference.

Du kan læse mere om coronapas her: https://coronasmitte.dk/spoergsmaal-og-svar-om-covid-19/generelt-om-coronapas

Mundbind

Der er pt. ikke krav om mundbind, når man er på Aalborg Universitet, men kurser eller konferencer, der afholdes af BUILD "ude i byen" kan have krav om mundbind, så du bør være forberedt.

Generelt

Vi opfordrer naturligvis til, at du som kursist (og oplægsholder) udviser sund fornuft og tager hensyn til andre.

Velkommen

Når vi afholder arrangementer, sikrer vi at:

  • Det er muligt at holde afstand.
  • Siddepladserne er placeret med minimum én meters afstand.
  • Der er let adgang til håndsprit.
  • Fælles kontaktpunkter er markeret og afsprittes løbende.
  • Der skiltes med coronaretningslinjer.

Til de kurser, der holdes på AAU har vi begrænset deltagerantallet, så det er muligt at holde den fornødne afstand i lokalet.

Til konferencer, både på Universitetet og ude af huset vil vi ligeledes holde os til myndighedernes eventuelle adgangsbegrænsninger  og vi arbejder på muligheden for, at man også kan deltage online til nogle af disse konferencer. 

Deltagere fra lande, som Sundhedsstyrelsen har markeret som karantænelande, vil desværre ikke have mulighed for at deltage til vores arrangementer. 

Vi opfordrer til, at du som deltager følger Sundhedsstyrelsens råd til forebyggelse af smittespredning og ikke møder op, hvis du har symptomer.

Bliver du syg eller på anden vis er forhindret i at deltage, bedes du melde afbud skriftligt til kurser@build.aau.dk .Ofte kan vi hjælpe dig med at flytte tilmeldingen til et andet af vores arrangementer, eller du kan sende en af dine kollegaer i dit sted og ved afmelding 14 dage inden arrangementet tilbagebetales deltagerbetalingen. 

Hvis vi bliver nødt til at aflyse arrangementet, får du selvfølgelig deltagerbetalingen tilbagebetalt.

Vi håber, at disse forholdsregler er med til at skabe trygge rammer for din deltagelse på vores arrangementer.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kursusafdelingen enten via mail: kurser@build.aau.dk eller på telefon 99 40 23 21.

Mere information

Myndighederne har samlet al information om smitten her: coronasmitte.dk