FAQ

Hvem underviser på kurserne hos BUILD?

På BUILD's kurser undervises du af forfatterne til de SBi-anvisninger, der afholdes kursus i. Det betyder, at du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til eksperterne inden for fagområdet. På nogle kurser inviteres en fagperson til at holde oplæg om et særligt fagområde. 


Kan jeg få rabat, hvis jeg tilmelder mig i god tid?

Ja, på de fleste af vores kurser tilbyder vi 10% i early bird rabat. Det betyder, at hvis du tilmelder dig kurset en måned inden kursusstart, giver vi 10% rabat på deltagergebyret. Hold venligst øje med det grønne early bird spot på kursusbeskrivelsen. 

 

 

Kan jeg få rabat, hvis jeg er medlem af en forening?

Vi har indgået aftale med nogle foreninger om, at deres medlemmer får rabat. Dette vil fremgå af de pågældende foreningers omtaler af kurserne.


Kan I komme ud til os og afholde et kursus? 

Ja, det kan du tro! Hvis I er en større gruppe, der ønsker at deltage på samme kursus, eller hvis I ønsker et kursus skræddersyet til jeres firma, så kontakt os venligst med jeres ønsker. Skriv til kursus@build.aau.dk og så vender vi tilbage med et tilbud til jer. 


Hvilke regler gælder for min tilmelding?

Din tilmelding er bindende, så snart du har modtaget en skriftlig bekræftelse via e-mail. Retningslinjerne for afmelding, udskydelse og aflysning af kurser er nævnt nedenfor. BUILD forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.


Hvordan betaler jeg med faktura?

Efter kursets afholdelse vil en faktura blive sendt ud til betaling af deltagergebyret. Alle priser er eksklusiv moms, medmindre andet er oplyst. Betalingsbetingelserne er oplyst på fakturaen. Deltagerbetalingen dækker, foruden forplejning i kursustiden, også udlevering af den pågældende SBi-anvisning, hvis denne indgår i kursusmaterialet.

Hvis du har oplyst et EAN-nummer, sendes fakturaen til dette.


Hvordan betaler jeg med betalingskort?

Ved de fleste kurser er det muligt at betale med betalingskort. Betalingen skal foretages ved tilmeldingen gennem sikker betaling. Bemærk at det er Aalborg Universitet, der står som modtager af betalingen, da BUILD hører under Aaborg Universitet.

Vi modtager Dankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, Maestro og American Express.

Mulige betalingskort


Hvad gør jeg, hvis jeg bliver forhindret i at deltage i et kursus, jeg har tilmeldt mig?

Afmelding skal altid ske skriftligt til kursus@build.aau.dk. Indtil 14 dage før kursets første undervisningsdag kan du melde fra og ikke blive opkrævet deltagerbetaling. Ved afmelding senere end 14 dage før kurset starter, kan du ikke få deltagerbetalingen retur.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega. Giv os i så fald besked herom via kursus@build.aau.dk


Kan BUILD udskyde eller aflyse et kursus?

BUILD tager forbehold for, at det i særlige tilfælde kan være nødvendigt at udskyde eller aflyse et kursus. Såfremt det sker, vil du blive kontaktet om, at din tilmelding gælder til den nye dato. Hvis du ikke ønsker at deltage den nye dato kan du framelde dig kurset gebyrfrit, og der vil ikke blive sendt en faktura. Giv os venligst besked om din afmelding via e-mail til kursus@build.aau.dk senest 14 dage før kurset starter.

BUILD forbeholder sig ret til at aflyse et kursus, såfremt der eksempelvis ikke er tilstrækkeligt med deltagere til, at kurset kan gennemføres.

BUILD hæfter ikke over for 3. part for eventuelle tab, du måtte lide som følge af aflysning af et kursus.


Hvad accepterer jeg ved tilmelding?

Ved tilmelding til et kursus giver du samtidig samtykke til, at BUILD fremover må kontakte dig via e-mail med relevante kursustilbud og andre aktuelle informationer. Ønsker du ikke denne service, så kontakt os venligst via e-mail til kursus@build.aau.dk.


Ligger der et hotel i nærheden af BUILD, Aalborg Universitet, København?

Både Moxy København, Scandic Hotel Sydhavnen og Scandic Hotel Sluseholmen ligger 5-10 min gang fra Aalborg Universitet i København. S-tog stationen Sydhavnen ligger ca 10 min gang fra Aalborg Universitet København. 


Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har nogle spørgsmål? 

Hvis du har spørgsmål om kurserne, tilmelding m.m. skriv til kursus@build.aau.dk.