Vådrum - Kursus på baggrund af SBi-anvisning 252

Få den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer udføres i vådrum, dvs. badeværelse, bryggers og vaskerum, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi-anvisningen om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser. Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer i vådrum kan udføres, så bygningsreglementets krav er opfyldt.

Det får du med hjem

  • Viden om hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt

  • Kendskab til vådrumszoner, belastningsklasser og valg af materialer, så som membraner, fliser, fuger, tapet, isolering etc.

  • Indsigt i korrekt opbygning af gulv- og vægkonstruktioner samt sikring af vandtætte overflader og fuger

  • Viden om renovering af badeværelser

  • Indsigt i udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer

Du skal med andre ord være forberedt på et tæt pakket program.

Undervisere

På kurset bliver du undervist af forfatterne til SBi-anvisning 252. Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt seniorforsker Martin Morelli, som er en af BUILD's yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

  • Seniorforsker Erik Brandt, BUILD, Aalborg Universitet København
  • Seniorforsker Martin Morelli, BUILD, Aalborg Universitet København

 

 

 

 

Målgruppe

Kurset henvender sig både til rådgivende ingeniører, praktiserende arkitekter og andre projekterende, udførende, fx murere, VVS-installatører, tømrere, gulvlæggere m.fl., samt byggevareleverandører og kommunale byggesagsbehandlere.

Nyt badeværelse. Pænt på overfladen – men med kraftige rådangreb i bjælker under gulvet allerede efter tre år, fordi arbejdet ikke var udført korrekt. Foto: Erik Brandt
Nyt badeværelse. Pænt på overfladen – men med kraftige rådangreb i bjælker under gulvet allerede efter tre år, fordi arbejdet ikke var udført korrekt. Renovering af badeværelset kostede ca. 110.000 kr. Foto: Erik Brandt

Pris

Onlinekursus: Kr. 3.800 ekskl. moms

Med i deltagerbetalingen er SBi-anvisning 252 'Vådrum'.

Kommende kurser:

 

Yderligere information

Inden kurset starter sendes anvisningen til den adresse, du har angivet i tilmeldingen til fakturering. Hvis du ønsker at anvisningen sendes til en anden adresse, så angiv venligst denne i feltet 'Bemærkninger'.