Tilmeldingsbetingelser

Tilmelding

Din tilmelding er bindende, så snart du har modtaget en skriftlig bekræftelse via email. Retningslinjerne for afmelding, udskydelse og aflysning af kurser er nævnt nedenfor. BUILD forbeholder sig ret til prisændringer og tager forbehold for evt. trykfejl.


Afmelding

Afmelding skal altid ske skriftligt til kurser@sbi.aau.dk. Indtil 14 dage før kurset starter kan du melde fra, og du vil ikke blive opkrævet deltagergebyr. Ved afmelding senere end 14 dage før kurset starter kan du ikke få deltagergebyret retur.


Forhindret

Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega. Send venligst oplysninger om din kollegas navn og e-mail til kurser@build.aau.dk. Fakturaen vil blive fastholdt på den oprindeligt tilmeldte. Det er ikke muligt få deltagergebyret retur ved afmelding senere end 14 dage før kurset starter.


Udskydelse

BUILD tager forbehold for at det i særlige tilfælde kan være nødvendigt at udskyde et kursus. Såfremt det sker, vil du blive kontaktet om, at din tilmelding gælder til den nye dato. Hvis du ikke ønsker at deltage den nye dato kan du framelde dig kurset gebyrfrit og deltagergebyret vil blive refunderet. Giv os venligst besked om din afmelding via email til kurser@sbi.aau.dk senest 14 dage før kurset starter.


Aflysning

BUILD forbeholder sig ret til at aflyse et kursus, såfremt der eksempelvis ikke er tilstrækkeligt med deltagere til at kurset kan gennemføres.

BUILD hæfter ikke over for 3. part for eventuelle tab, du måtte lide som følge af udskydelse eller aflysning af et kursus.


Faktura

Inden kurset vil du modtage en faktura til betaling af deltagergebyret. Alle priser er eksklusiv moms, medmindre andet er oplyst. Betalingsbetingelserne er oplyst på fakturaen. Deltagergebyret dækker, foruden forplejning i kursustiden, også udlevering af den pågældende SBi-anvisning (undtaget på kurserne om bygningers energibehov).


Accept

Ved tilmelding til et kursus giver du samtidig samtykke til, at BUILD fremover må kontakte dig via e-mail med relevante kursustilbud og andre aktuelle informationer. Ønsker du ikke denne service, så kontakt os venligst via email til kurser@build.aau.dk.