Bygningsfysikdag 2020

På bygningsfysikdagen deler praktikere, beslutningstagere og forskere den nyeste viden om bygningers varme-, fugt- og indeklimaforhold.

På Bygningsfysikdag 2020 sætter vi fokus indvendig efterisolering og godt indeklima i forbindelse med renovering af såvel boliger som historiske bygninger. Herunder præsenteres også BUILDs nye anvisning om undersøgelse og vurdering af skimmelsvampe i bygninger. Desuden ser vi på, hvordan vi kan bygge mere bæredygtigt byggeri ved at bygge billigere og bedre lavenergihuse og hvordan vi kan bygge mere med træ og dermed reducere byggeriets CO2-udledning.

Det er femte gang, at BYG-ERFA, IDA Bygningsfysik og BUILD går sammen om at afholde Bygningsfysikdagen.

Program

   Se det fulde program for Bygningsfysikdag 2020

Tid, sted og pris

Bygningsfysikdag afholdes onsdag 16. september 2020 kl. 9.00-16.00. I år tilbyder vi at du kan deltage på konferencen på to måder:

Enten ved at møde op på Scandic Hotel Sluseholmen, Molestien 11, 2450 København SV, sidde med i salen, få forplejning og netværke med de øvrige deltagere - alt sammen under trygge retningslinjer ift. corona. Deltagerpris kr. 3.600 ekskl. moms.

 

Tilmeld dig Bygningsfysikdag 2020 med fysisk deltagelse

 

Eller ved at deltage online via en streamingtjeneste. Deltagerpris kr. 1.800 ekskl. moms.

 

Tilmeld dig Bygningsfysikdag 2020 med online deltagelse

 

 

Book en stand

Vidste du, at du kan vise dine produkter frem på Bygningsfysikdagen? Bygningsfysikdagen er det perfekte sted at eksponere dine varer, tjenesteydelser og oplysningskampagner m.v., når det handler om bygningers varmeforbrug, fugt og indeklima.

Du kan få en stand, hvor du i pauserne får masser af opmærksomhed. I år er der dog kun plads til maksimalt 6 stande, så hvis du er interesseret, bør du hurtigt booke en standplads.

Kontakt venligst Søren Weibøl Bertelsen

E-mail: swb@build.aau.dk

Telefon: 99 40 23 80

Pris: 8.000 kr. ex moms (en billet til Bygningsfysikdagen er inkluderet)